Meewandelen met de Reuma Walk

 

De Reuma Walk wordt op 8 september 2018 voor de vijfde keer georganiseerd speciaal voor mensen met reuma, maar ook mensen zonder reuma zijn natuurlijk van harte welkom om mee te wandelen.

 

Jij kiest, wandel 5, 10 of 15 kilometer

Er worden drie prachtige routes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer. Bij inschrijving geef je aan hoeveel kilometer je wilt gaan lopen. Op de dag zelf mag je de afstand nog wijzigen.

Deelname kost € 7,50. Ons doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek om reuma te genezen. Tijdens de inschrijving heb je de mogelijkheid om een extra bijdrage te doen voor het Reumafonds en/of een actiepagina aan te maken, zodat je deze prestatie kan laten sponsoren. De opbrengsten van de Reuma Walk gaan naar het Reumafonds. In totaal haalden de deelnemers in de afgelopen 3 jaar ruim € 5000,- op.

Heb je nog vragen? De antwoorden op veelgestelde vragen kun je hier vinden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

Inschrijven Reuma Walk

De inschrijving voor de Reuma Walk 2018 is nog niet geopend. Wil je op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina en geef hier vast aan dat je er bij de vijfde editie bij bent. Je blijft dan automatisch op de hoogte van het nieuws rond dit mooie evenement.